Om

Om


Michelle Nora Lind fik sine første solistiske sceneerfaringer som Belinda i Dido & Aeneas. Siden har hun sunget Susanna i Figaros Bryllup på Den Fynske Opera samt Nattergalen i Ravels L'enfant et les sortilèges. I sæsonen 2014-2015 sang hun bl.a. rollen som den kække og knibske Inger i uropførelsen af H. Sehesteds opera Agnete & Havmanden og titelrollen i Janáčeks Den fiffige lille Ræv på Den Fynske Opera. I foråret 2015 medvirkede hun i den Reumert-vindende Andre Bygninger af Andy Pape, og senere samme sæson kunne hun opleves som Serpina i en ny opsætning af Pergolesis La serva padrona under titlen Kvindelist på Den Fynske Opera.


"Det slår mig, hver gang, med hvilken umiddelbarhed Michelle indtager scenen og hun synes at være i sit naturlige element både på scenen, såvel som i koncertsalen."


Jesper Buhl, tidl. operachef

Den Fynske Opera


I de danske kirker har Michelle sunget Gabriel i Haydns Skabelsen med Esbjerg Ensemble i bl.a. Ribe Domkirke og sopranpartiet i Mozarts Requiem med Fredericia Byorkester. Hun har tidligere været solist i både Bremer Dom og Schleswiger Dom i Tyskland. Hun har modtaget undervisning hos bl.a. Helene Gjerris, Henriette Bonde-Hansen, Julie Kaufmann m.fl. Hun søger løbende ny inspiration og viden på masterclasses og kurser.


Michelle er en nysgerrig sanger, som elsker at udforske sopranrepertoiret og gå på opdagelse i musikken. Hendes store passion er musik og teater i sammenhæng, og derfor har opera en stor plads i hendes hjerte. De dramatiske oplevelser hun får på scenen udnytter hun, når hun optræder med klassisk koncertrepertoire. Michelle har desuden en spirende interesse for samtidsmusik, hvis spændende univers får nye farver til at funkle i hendes stemme.


Michelle var på musikkens vej længe før hun selv vidste, at det skulle være hendes levevej. Hun er opvokset i Langå, Østjylland, hvor slægtens smittende sangglæde åbnede hendes øjne for musikken. I stuen stod et gammelt klaver, hvor hun ofte sad - enten alene og helt opslugt af musikken, eller i godt selskab til firhændig klavermusik. Sangen trak imidlertid i hende, og som 13-årig blev hun optaget i FUK's Landskor, hvor hun kunne udfolde sig med andre unge sangere. Herefter tog det fart, og hun kom på MGK med klassisk sang, og snart efter på konservatoriet, hvor hun i sommeren 2015 færdiggjorde sin kandidat i klassisk sang. 

Michelle_Nora_Lind_ sangerinde

CV