Samarbejder

MESSIAS LIGHT


Sammen med tre andre sangere og en organist har Michelle dannet Messias LIGHT, som tilbyder Händels elskede Messias i mindre format, men med kæmpe engagement og spilleglæde!


Sangerne fører publikum igennem den fantastiske fortælling om Messias og synger de kendte arier og korsatser, som fx Comfort ye, The people that walked in darkness, Glory to God, Rejoice, He shall feed his flock, Halleluja, I know that my redeemer liveth og mange flere.


Medvirkende: Michelle Nora Lind, Nanna Varmer Ipsen,

Kristoffer Emil Appel, Lauritz Jakob Thomsen og Tina Christiansen.


Læs mere i dokumentet til højre, og kontakt Michelle her på siden for at booke ensemblet til din kirke/koncertsted.

KONCERTKONCEPTER


Sammen med den danske koncertpianist Anne Mette Stæhr tilbyder Michelle flere forskellige koncertkoncepter, som du kan læse mere om herunder.

Ring eller skriv til Michelle for at høre nærmere og for at booke en koncert. Det vil som regel være muligt at skræddersy koncerterne efter dine ønsker.

FORTÆLLINGER OG HITS


med Michelle Nora Lind, sopran og Emma Oemann, mezzosopran


Programmet består af en række lieder og arier med fortællingen i fokus. Michelle og Emma introducerer musikken undervejs, og spiller små dramaer i de mange skønne duetter.


Der er smukke romantiske sange af Brahms og Mendelssohn, folkelige sange som Scarborough Fair, legende samspil fra Humperdincks Hans og Grethe, og store øjeblikke fra operahistorien som fx Summertime, Blomsterduetten, Carmens Habanera, O mio babbino caro og Meine Lippen sie küssen so heiss.


Fuldt program sendes efter ønske.


Varighed: Ca. 70 minutter med mulighed for at indlægge en pause halvvejs.