Minora Amme- og Bærevejledning

Her finder du information om mit virke som amme- og bærevejleder - velkommen til, og kontakt mig endelig hvis du har spørgsmål.


Om mig: 

Jeg blev mor for første gang i 2017, og igen i 2020, ved to utrolige hjemmefødsler, og amning og babybæring var og er fortsat en stor del af mit moderskab. Derfor uddannede jeg mig i 2021 til BæreKonsulent hos SlyngeSkolen og til ammevejleder hos Elisa Luna, IBCLC og Astrid Givard, doula/ammevejleder. 


Jeg bor i Odense med min mand og vores børn, som er hjemmepassede. Jeg er konservatorie-uddannet klassisk sanger og uddannet yogalærer, og underviser på Nordisk Yoga i Odense.

Måske kan mine 4 uddannelser vække undren, men sang og yoga har altid været en fantastisk kombination for mig, og amme- og bærevejledning er sprunget ud af mit moderskab. Det er utrolig meningsfuldt for mig at amme- og bærevejledning nu er en del af mit arbejdsliv. Jeg er ét stort smil, når jeg har været ude og hjælpe en ny familie med at få hverdagen til at blive lidt lettere i en stor omvæltning, som alle familieforøgelser er.