Jeg tilbyder

Workshops for fx mødregrupper

Personlig bærevejledning for en mindre gruppe, 3-6 personer - 1950,-

Jeg kommer ud til jer, eller I kommer til mig i mit hyggelige børnevenlige Minora Studio i Odense. Barnevogne kan parkeres lige ude foran. 

Jeg vejleder ud fra jeres ønsker, og når vi skilles igen, har I fuldstændig styr på hvordan I bærer jeres børn sikkert, ergonomisk og med god komfort for jer selv. Strækvikle, Fastvikle, Ringslynge, Meh dai, Bæresele, Amning i bæreredskab, Rygbæring - hvad end I ønsker, kan jeg hjælpe med at få teknikken helt på plads.


Samlet nærende gave til den (kommende) nybagte familie: 

I din graviditet kommer jeg ud og fortæller om amning og babybæring, og du får mulighed for at forberede dig på amning, og lære dit bæreredskab at kende inden barnet kommer, hvilket er en stor fordel. Jeg laver en session for dig med gravidyoga og afspænding, og svarer på alle dine spørgsmål.  

Når du har født, kommer jeg ud og laver amme- og bærevejledning med dig og den lille ny, så du kan føle dig tryg i din nye rolle med de redskaber du har brug for i denne store omvæltning, som alle familieforøgelser er. 

Samlet pris: 1750,-

Jeg tilbyder bærevejledning i form af 1:1 sessions, workshops og foredrag, og desuden en samlet pakke, som en nærende og gavmild gave til den kommende nybagte familie.


Herunder kan du se priser og yderligere info. Kontakt mig endelig hvis du har ønsker eller spørgsmål. Bærevejledning: 

1:1 session hos dig, online eller hos mig. Varighed 2 timer. Pris 950,- 

Her får du specialtilpasset vejledning, netop til dig i det bæreredskab du ønsker. Jeg kan også hjælpe dig med at vælge hvilket bæreredskab der passer til jer. Strækvikle, Fastvikle, Ringslynge, Meh dai, Bæresele, Amning i bæreredskab, Rygbæring - hvad end du ønsker, kan jeg hjælpe dig med at få teknikken helt på plads, således at du er helt klar til babybæring med styr på sikkerhed, ergonomi og komfort, når jeg forlader dig. Jeg medbringer demodukker, så du har ro til at finpudse teknikken, inden du øver med dit barn. Hav evt. din partner/mor/veninde med som babyhjælper. Der er naturligvis plads og ro til undervejs at tage dig af dit barns behov. 

Nogle dage inden vi mødes har vi en kort tlf-snak, hvor jeg hører dine forventninger og ønsker til din bærevejledning, således at jeg kan skræddersy den perfekt til dig.