Udtalelser

Udtalelser

Minas oplevelse med bærevejledning i ringslynge: 

En kundes oplevelse med bærevejledning i fastvikle: 

Jeg vil bare sige, at jeg havde en super god oplevelse med Michelle. Hun gav lige den ro, jeg har manglet for at gå rigtig i gang med at bære mit barn, hvilket har været et stort ønske for mig lige siden hans fødsel.


Jeg synes, det er betryggende, at man ved, der er viden bag de instruktioner man får, og at man kan være helt sikker på, at du får kvalificeret viden, der sikrer dig selv og dit barn.

Det giver en ro i maven, der gør hele oplevelsen af at udforske vikleverdnen MEGET bedre!

En kundes oplevelse med bærevejledning i meh dai (didyklick, som kan beskrives som en blanding mellem en bæresele og en vikle)

Jeg vil til enhver tid anbefale Michelle. Hun udstråler en fantastisk ro, er imødekommende og giver én mod på at komme i gang.


Jeg fik rigtig god tid til at forklare, hvad jeg forventede og hvad mit ønske var mht at ville bære min datter mere. Michelle er en utrolig god lytter og fanger også det mellem linjerne. 


Jeg føler du kom virkelig godt omkring det hele i forhold til mine ønsker for sessionen. Jeg forventede at blive klædt godt på til at binde min didyklick bæresele og at få genopfrisket bæretjekket.

Alle forventninger blev indfriet. Dejligt med meget gennemgang af teknikken, som var det der drillede mig. 

Respons på foredrag

Meget grundig gennemgang. God til tydeligt at vise og forklare hvert enkelt trin ved gennemgangene af at binde de forskellige vikler.

Og god til at engagere lytterne, trods Zoom formatet.


Virkelig god formidling af teknik og baggrundsviden. Du har en god og rolig energi, og man kunne mærke, at du vidste, hvad du snakkede om.

Jeg synes det var rigtig godt, og din egen begejstring for det skinnede igennem<3